Pirjo Lahtinen • Psykoterapeutti, psykologi

Psykoterapia

Teen yksityisenä ammatinharjoittajana koulutukseeni pohjautuvaa psykoterapiaa. Terapia voi olla pidempikestoista (1-3 v) tai lyhyempää kriisiluontoista terapiaa.

Psykoterapeutti ja psykologi Pirjo Lahtinen - Tampere

Terapiakoulutukseni suuntaus on psykoanalyyttinen yksilöpsykoterapia ja taso ylempi erityistaso. Terapia lähtee käyntiin joko suoralla yhteydenotolla minuun tai Kela-terapian kyseessä ollessa lääkärin laatiman lausunnon perusteella, jolloin sovitaan ns. arviokäynti/käyntejä ja katsotaan voidaanko aloittaa terapiaprosessi.

Minulla on Kela-pätevyys eli asiakas voi hakea Kelan tukea terapiaan.

Psykologi

Laillistettuna psykologina (Valvira) voin antaa keskusteluapua ajankohtaisissa elämän vaikeuksissa.

Käyntien määrä ja tiheys voidaan sopia yhdessä. Keskusteluapu on joskus tarpeen esim. masennukseen, traumatyöskentelyyn, uupumukseen, ahdistukseen, jännittämiseen tai erilaisiin kriiseihin esim. erokriisit, parisuhdekriisit yms. elämän haasteisiin liittyvissä tilanteissa.

Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla, niin sovitaan ensimmäinen käynti. Joskus jo muutama keskustelukäynti voi avata tilannetta ja auttaa näkemään valoa tulevaisuudessa.

Työnohjaus

Psykoanalyyttinen psykoterapiakoulutukseni (YET) antaa pätevyyden toimia työnohjaajana erilaisissa työhön liittyvissä ongelmissa tai tilanteissa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro kuinka voisin auttaa. Katso tästä yhteystiedot!